segersta 2 dagar

Har ju varit på Segersta fre-lör. I fredags kom jag dit vid två, då fixade vi lite och senare åkte vi iväg mot strängnäs och gripens meeting. Vi hade med oss tre unghästar som skulle gå 5 och 6 års klasserna. Först ut var femåriga lilla Wolfman som gjorde sin första tävling någonsin. Han skötte sig väldigt bra runtomkring och var snäll. Men inne på banan blev han spänd och var rädd för allting. Så inga toppoäng där inte. Sen direkt ut med nästa häst, Placido (Sid) som är 6 år. Han skötte sig väl bäst. Vi hann inte se honom på banan men det hade gått bra och dom fick 67,?%. Vi tog ut Lovely (Harriet) direkt efter Sid. Det är ju inte lätt när Anna ska rida två hästar i en klass med 5 starter haha.
Så vi longerade henne innan anna var klar med sid och så bytte vi bara. Harriet visade verkligen vilken färg hon har. Fuxston alltså! Hon var också jättespänd och missade på bytena och så kickade hon mot skänkeln nån gång.
Så vi åkte hem efter det och var tillbaka på segersta tio i tolv... härligt haha!

Sen var det upp på morgonen, jag hann med att rida H-M, Lorenzo och Kexet innan vi åt lunch och åkte. Nu hade vi med oss Johannas häst Artus och Mads red Capriman, dom red MSVb:3 tror jag..
Såg bara Mads och Capriman, och det såg bra ut, men dom missade i bytena på medellinjen, men dom brukar tydligen inte sitta hemma heller, och så red han fel :p. Sen red johanna direkt efter, men det hann jag inte se, för jag tog Capriman. Båda hamnade på 63% men johanna fick 2 poäng mer och blev 5:e placerad. Direkt efter dom hade ridit åkte vi hem, åt pizza och sen åkte jag och anna iväg igen, nu med bara Wolfman i lastbilen.
Han skötte sig bra runtomkring idag också, men var fortfarande sjuukt spänd inne på banan. Men han kunde visa upp sig mycket bättre idag. Han är så sjuuuukt snygg den lilla hästen! Så himla cool, och helt underbar att rida!
Så man såg mest spänningarna i skritten och galoppen, där det blev några missar. Men man dömer ju unghästprogrammen annorlunda, och dom fick ändå 7,4 på traven och 7,5 på allmänt (potential som dressyrhäst och sånt). = 66% och en andra plats! Vann gjorde Mads som red på någon annans häst som han bara har ridit ett par gånger. Men dom fick 72% och alltså ett kval till flyinge, så snart flyttar Shakira till Segersta fram tills championaten :)
finafina Wolfman på framridningen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0