HEMMA!

Omg jag är hemma nu! känns som det var 1000 år sen typ, fast det var bara typ 2 ochenhalv vecka :p
Hade det iaf bäst i falsterbo med mina grymma tjejjer :)
Har kollat på massa SUPERSNYGGA hästar, shoppat och träffat människor! Man längtar ju redan tillbaka ;)
Har faktiskt mest kollat på hoppning i veckan, tro det eller ej! Men såg ju såklart Patrik och Scandic som var så jävla grymma och vann de två största dressyrklasserna. Såg också sagolika Salinero, undebart! Kollade även lite unghästar och ponnysarna! :)
Och sen massaaaa hoppning haha! Nations Cup var lätt bäst! Vilken jävla stämning, och så hade vi fått flaggor att vifta med. Och herre vad spännande det var! Höll seriöst på att svimma när Angelica och Mic Mac red första rundan och hon typ tappar stigbygeln och hamnar snett i sadeln, men klarar dom två sista hindrerna ändå och rider felfritt. Hur grym är man inte då?!! Och Jublet varje gång nån svensk var felfri, ååååh! Låten Oh My God har iaf fått en helt ny betydelse för mig!! Ni vet väl att sverige kom tvåa? Roffe och Ninja var awesome som vanligt och red båda rundorna felfritt, angelica var felfri i första och petade två i andra, malin och supersnygga Tornesch petade ett i första men gjorde en super andra runda - felfria. Peder hade lite otur och hade ner två i första omgången och sen i andra så kom dom fel på 2a hindret i 3kombinationen och rev det, och sen snubblade H&M Arctic Aurora Borealis mellan och tpy gled in i det sista hindret. Men dom var duktiga ändå :)
Och grymma Angelica som kom tvåa i Grand Prixen igår!!!
Alltså allt det här vet ni säkert redan haha, men nu fick ni en återberättelse ;D
Nu får ni se bilder som jag har hittat lite här och var ;D
Malin och Tornesch i nations cup (det regnade lite ett tag :p). Alltså den hästen är såååå snygg!

peder och arctic... i nations cup

roffe och ninja, så jäävla bra!

angelica och mic mac, grymma!


Schuyler Riley och Lapacco från USA vann six bar. (dom hoppade ett hinder på 185, bilden) Hon var så himla gullig mot sina hästar och gav dom alltid godis direkt efter att hon hade ridit (alltså inne på banan) oavsett hur det hade gått!


Kommer mer från falsterbo sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0