söndageen

jobbade imorse, i nya stallet omg! :D
Hästarna var heeeelt säriga när vi skulle ta ut dom! Första gänget gick väl ganska bra, vi ställde upp så fint och släppte dom och dom stack ut i hagen och galopperade omkring, det var bara Zara som typ höll på och småreste sig innan vi släppte dom, men Lena tog henne så det var inga problem. sen när vi skulle ta nästa gäng så kom jag först med Trofenda, då höll dom andra på och sprang runt precis där i paddocken, så då släppte jag henne direkt som vi brukar göra och hon galopperade snabbt iväg och då får ju dom typ 5 hästarna bakom DAMP :p Och Pamina reser sig och på nåt konstigt sätt så åker grimman av, så ja hon blev lös, sprang förbi annexet, hoppade över en hög med plankor och började springa omkring nere vid nya stallet där det fortfarande är arbetsplats... Vi lyckades få in dom andra från ddet gänget i hagen iaf, dom fick släppa fort och så skenade dom ut. Sen så sprang Pamina mot hagen och smarta jag öppnar, då galopperar Dion och Diara ut också....
Dom sprang rakt mot vägbommen (hopppa intee!!) och där så vände dom tackolov och sprang mot hagen, då öppnade jag så att dom kunde galoppera in igen.
Sen var det bara ponnysar kvar och dom skötte sig bra iaf tills vi hade släppt dom.
Hahah våra lugna ridskolehästar alltså<3

Gick asfort att jobba iaf! Sån himla skillnad mot gamla stallet. Nu så var det ju flera som hjälpte till också och det var extremt rent i boxarna ;) Nä men det var lätt och bekväämt!

Sen så var det teori, Lena hade lite clinic på Donnerstein och det såg super ut, som vanligt! :D
Sen så tog vi in hästarna, som var snälla nu :p
Efter det fortsatte teorin, vi fick bla kolla när Sandra red på Pamina. Man kan inte tro att det är samma häst som när hon går lektion, Det är ju typ aldrig nån bra som rider henne så det är lite ovant att se henne så fin ;D Hon har ju asbra gångarter också, när hon väl går fram :D Fin hest!

Sen så borstade jag lite på lilla Darco :)
Alltså vårat stall, åh, det är så sjukt fiiiiint! alla måste komma och hälsa på! :D man vill aldrig åka därifrån!!

Kommentarer
Postat av: Helena

Aa man vill verkligen inte åka därifrån! Längtar dit :D <3

2011-03-27 @ 19:16:06
Postat av: Rebecka

Ja? Vad är det med det?

2011-03-27 @ 19:27:30
URL: http://thehappylife.blogg.se/
Postat av: lisa

haahahahh som den där nacka forum reklamen ;D

2011-03-27 @ 20:42:55
Postat av: lisa

haahahahh som den där nacka forum reklamen ;D

2011-03-27 @ 20:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0