ÄNTLIGEN!

Fyfan vad sköööööönt! :D
Orkar inte skriva så mycket, men ni får lite iaf :)
Dagen började SÄMST, det spöregnade och jag glömde passet hemma, så mamma fick åka hem och hömta det 10 minuter innan vi skulle lasta. Så vi blev sena, men sånturvar så gick det långsamt då va var ändå i bra tid där utan att behöva stressa.
LC:2: Kändes egentligen inte så bra. Darco stod emot skänklarna både på framridningen och inne på banan. På framridningen ställde han dessutom upp som att han skulle kissa och det kändes verkligen som att han skulle göra det (han typ låtsas ibland) men det kom inget, och då var jag tvungen att gå in på banan. I programmet så försökte han stanna i första övergången, eller det kändes som det för den blev väldigt tvär. Sen så flöt det på bra tills halten där han stod och skrapade och det kändes typ som att han ville ställa sig som han ska kissa. Skritten och galoppen kändes iaf helt okej :) Och sen mellantraven blev lite mesig och sen typ stannade han nästan i övergången.
Och så när vi var klara fick han gå in i transporten utan att vi stängde och då kissade han direkt... :p Snälla darco som sprang så fint ändå!
Men fick 67,86% och kommentaren: Trevlig uppvisning på stadig ponny som dock hade lite brottom. Ngt rak i sidan. Trycker in bakdelen ngt.
Och jag antar att hon tyckte det gick lite fort då jag red ganska fort eftersom det kändes som att han skulle stanna.
Räckte till VINST!
Sen var det ju lagklassen. Först red Nils och Krumelur och gjorde en riktigt bra ritt! Dom fick 64,?% kom två individuellt i kat. B :D
andra ut var Lisa och Decibel. Decibel var lite spänd men annars så var det asbra! Dom fick 65,?% och blev trea individuellt i kat. D
Näst på tur var Helena och Sandor som gjorde en jättefin uppvisning och skrapade ihop 70,0% och vann kat. C!
Sist ut var jag...
Kändes bättre i den här klassen och det hade slutat regna!
Men ja det kändes bättre, han gick fram bra och så. Hade inga missar i programmet förutom halten, där han skrapade med benet.
Fick 70,0% och kommentaren: Jämn Stabil uppvisning på lydig ponny i en stadig form.
Räckte till individuell VINST i kat d!
Och LAGET VANN! Så nu är vi i final! :D :D så himla roligt!!!!!
världens bästa ponny!
fler bilder kommer i ett eget inlägg imorgon! nu måste jag sova!

Kommentarer
Postat av: E M M A

STOOORT grattis! :D



(Gud vad fina rosetter dom hade.. :D Inte sånna där små, fula och tossiga... utan stora och fina med långa band, haha ;) )

2011-05-15 @ 23:16:53
URL: http://emaapemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0