Tävling med Sandra och Zara

Bleev sovmorgon igår då, jätteskönt!
Så vi lastade och åkte mot södertälje kvart i tre. När vi kom fram så var det ljust ute iaf (y) men när vi hade kolalt på några ekipage och skulle gå och ta ut henne var det kolsvart ute och parkeringen var inte upplyst och lampan i trailern funkade inte! :p men tur att hon är snäll iaf. Sen red sandra och det såg bra ut som vanligt, dom fick 66,94% och gick då upp i ledning. Sen var det någon efter Sandra som vann på 69% så en andraplacering blev det iaf!! :D
Måste säga att hon som vann var riktigt skum... först skrittar hon in på långa tyglar och håller inte i hästen för att hon försöker fixa med sitt hår, så ställer hon upp och släpper hästen igen, som då går på zara (??) sen går hon fram till långsidan (man väntade på tredjepristagaren) och försöker kasta upp sitt hårnät på läktaren som hon inte kunde få på håret, men hon missar såklart så att det hamnar i ridhuset (Y).sen så ställer hon upp vid långsidan så att hennes kompis kan ta kort på henne ahahahah. så himla sjukt. hon sa dessutom inte hälsning heller utan bara nickade och galopperade iväg x)
Ajaa, hela efter middagen gick väldigt långsamt. och innan prisutdelningen ropade speakern att "det är tvärstopp i trafiken mot stockholm pga en olycka!" YES lixom!
Men det hade släppt när vi åkte så det var bara lite köer. Och zara gick tveksamt in i den kolsvarta trailern iaf, duktig pålle!!
Kom hem vid nio sen så det var ju helt okej :)
snart ska jag till stallleeeeeet, jag kunde inte sova längre än såhär :O
/tilde♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0