Random dagens ridpass

Fick ett samtal på bussen till stallet, efter att ha tillbringat dagen på segersta. Det var lilla Lisa som ringde och sa att vi skulle rida program på lektionen. Lena har ingen röst, så Sandra tog hennes första lektion, och så blev det ju somsagt programridning för oss. Tog LA:1 idag igen, man får ju inte rida på lång bana och jag kände inte för typ LB:1, lika bra att träna vidare på la :D
Kändes inte jättebra på framridningen, han gick emot vänsterskänkeln. Och så var det ju ganska trångt :p men skrittade mest och travade när alla var i collecting, sen när en hade ridit klart red alla inne på banan tills nästa fick startsignal. Så där inne galopperade jag mest.
Själva programmet kändes helt okej.han var lite seg i skänkelvikningarna. Skritten var sådär, som vanligt, men försökte kicka till honom så att han skulle gå på lite till. Smackade genom hela galoppen då han tappade bjudning och takt. Så för att undvika 4takt så smackade jag i takt som han skulle galoppera, då blev det lite bättre. Lika bra att korrigera det nu på träning, skulle inte sitta och smacka så på tävling direkt x)
Men ja helt okej, blev nytt poängrekord för LA haha, 64,74%
kommer bilder och film! :)

Kommentarer
Postat av: sofia

yeeey! :D haha <3

2011-03-24 @ 21:01:56
Postat av: Elin Samrell - Ponnyryttare på elitnivå

Grattis :)

2011-03-26 @ 15:33:48
URL: http://elinsamrell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0