fredag den trettonde

var ju på strömsholm idag! Sjukt kul var det och såg massa assnygga små hästar :D Fast jag tyckte att vi åkte hem ganska tidigt. Men en del 3åringar var verkligen supercoola där!
Fats några var lite för coola och hade verkligen ingen bjudning i hoppningen, nån häst fick typ piskmärken på rumpan såg det ut som :s och några såna där människor som springer med piskor failade verkligen då dom inte alls verkade ha pratat ihop sig. Lite onödiga missar!
Men överlag så var det fina hästar av det jag såg :D
snyggt dressyrsto e. First Wish, som dessutom var tillsalu!
en häst som var grym på att hoppa! fick 9-10 och diplom i hoppning! Dessutom hade den ascool färg, den är typ grå om det inte syns? :p

Direkt efter att bussen hade rullat in utanför skolan så stack jag, Elin och Ronja till stan, nåt random ställe. Där det brittiska bandet One Direction höll på att spela in låtar. Så vi hängde utanför deras studio ett tag. Jag tycker typ inte ens om dom? :p Men ja vi träffade allihopa och dom var fett snygga! Och så kom lilla Camilla och så träffade vi några randomtjejer från Norrköping. Sen drog vi till donken vi tc och sen hem! :)
hahahahhahaha så ful man kan vara tilde

Kommentarer
Postat av: Julia, Amanda, Linda

Skulle det vara okej om vi lånade bilden och la ut på bloggen? :) Kommenterade likadant på " http://theincredible.webblogg.se/ " men har inte fått nå svar än :) Det skulle vara väldigt snällt om du/ni berättade vart ni såg dom också? :)

2011-05-13 @ 23:20:20
URL: http://onedirectionswe.blogg.se/
Postat av: Julia, Amanda, Linda

cosmos studios ? :D

okej jag lägger ut bilderna och länkar! :D

2011-05-13 @ 23:43:12
URL: http://onedirectionswe.blogg.se/
Postat av: Issa

Han till höger är sööt :§

2011-05-14 @ 21:50:05
Postat av: Laura

Men omg vad jag är avis!!! :(

2011-05-15 @ 00:17:33
URL: http://alltidlaura.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0